MEDIATION OG KONFLIKTRÅDGIVNING

 

 

   

 

 OM KONFLIKTER

Det er naturligt at være uenig med andre. Uenigheder baner ofte en vej frem. Derimod opleves en konflikt i reglen som perspektivløs. Uløste konflikter kan let  føre til krigslignende tilstande.

Det er ubehageligt af have en konflikt med et medmenneske. Uanset hvor tæt på, dette medmenneske befinder sig, kan man ikke undgå at mærke, hvordan konflikten påvirker ens sindstilstand. Dele af livet sættes på stand by. 

På den anden side er det vigtigt at erkende, at konflikter er en uundgåelig del af det at leve. Og det er vigtigt at turde se en konflikt i øjnene, når den er der.

Hvis en konflikt ikke tages i opløbet, har den en tendens til at vokse i dimensioner. Det betyder, at det ikke blot er en selv, og den person man har en konflikt med, der står i fare for at få ødelagt dele af sin trivsel, men også pårørende, kollegaer og familiemedlemmer rammes nemt. 

Til gengæld kan man glæde sig over, at når man kommer godt igennem en konflikt, dvs. indvilliger i, og medvirker til at få den løst og sagen bilagt, så leder det uvilkårligt til en større modenhed og forståelse for en selv og ens medmenne
sker.                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MENU

 

 

Mediation

 

Om konflikter

 

Mediationsprocessen

 

Hvornår skal man opsøge mediation?

 

Konfliktrådgivning

 

Konflikttyper, egnet for mediation

 

En mediationsproces i hovedtræk

 

Eksempel på mediationsaftale

 

Vejlederne priser

 

Om Stig Dankert Hjort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

________________

For yderligere oplysninger kontakt e-mail: 

 

stigdh@gmail.com

Telefon: 2763 2770

 

Link: parterapi.

 

 

MEDIERING © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use